Турбота про рівень ґрунтових вод залишилася виключно в передвиборчій програмі Деркача

Позафракційний народний депутат Андрій Деркач так і не ініціював на державному рівні питання зниження рівня ґрунтових вод у північних регіонах України.

Зробити це він обіцяв ще напередодні останніх парламентських виборів, у програмі, зареєстрованій 25 вересня 2014 року, нагадує «Слово і Діло».

Обранець 159-го виборчого округу тоді обіцяв порушувати «на держаному рівні проблеми зниженні рівня ґрунтових вод у північних районах, утилізації твердих побутових відходів», контролювати питання заліснення територій та сівозмін сільськогосподарських земель.

Однак, станом на 29 липня 2016 року жодного відповідного законопроекту чи депутатського запиту Андрій Деркач так і не подав, через що «Слово і Діло» присвоює цій обіцянці статус «не виконано».

Нагадаємо, раніше портал уже писав про те, що депутат Верховної Ради від «Народного фронту» Юрій Тимошенко провалив зобов’язання захищати водні ресурси України.

Що ж до рівня відповідальності Андрія Деркача, наразі він виконав 4 обіцянки з 20, при цьому провалив 8. У рейтингу відповідальності народних депутатів України він посідає невисоке 224 місце.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО