Нардеп Тимошенко передумав захищати в Раді водні ресурси України

Читать на русском
Представник Народного фронту, депутат Юрій Тимошенко не тільки не зареєстрував обіцяного ним законопроекту про захист водних ресурсів, але й не проголосував за відповідний проект закону авторства Павла Дзюблика.
Юрій Тимошенко

Депутат Верховної Ради від «Народного фронту» Юрій Тимошенко провалив обіцянку щодо реєстрації в парламенті законопроекту, спрямованого на захист водних ресурсів та утворення в Україні державної водоохороної інституції нового зразка.

Відповідну обіцянку Тимошенка «Слово і Діло» зареєструвало ще 5 лютого цього року.

Проте відтоді нардеп так і не вніс до парламенту вказаного проекту закону. Більше того, коли Верховна Рада 19 травня ухвалювала за основу законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження інтегрованих підходів в управління водними ресурсами за басейновим принципом» №3603, Юрія Тимошенка в сесійному залі не було. Автором цього законопроекту став його однопартієць Павло Дзюблик із групою депутатів із різних фракцій.

Оскільки станом на кінець четвертої сесії Верховної Ради власний документ щодо захисту водних ресурсів у парламенті Тимошенко не зареєстрував, «Слово і Діло» надало цій його обіцянці статус «не виконано». Це вже друге нереалізоване зобов’язання нардепа з 9, зареєстрованих порталом.

Нагадаємо, як раніше писало «Слово і Діло», житомирський нардеп-мажоритарник Павло Дзюблик так і не направив до Кабміну депутатський запит щодо складу робочої групи зі здійснення санітарно-оздоровчих заходів у лісах, яка, на його думку, займається «кришуванням» незаконної вирубки лісу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: