Мінінформполітики прокоментувало заборону «Крим.Реалії»

Міністерство інформаційної політики України прокоментувало заборону інформаційного сайту «Крим.Реалії» на території Криму та РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МІП.

Повідомляється, що Міністерство готує звернення до міжнародної правозахисної організації «Репортери без кордонів» із вимогою дати правову оцінку тимчасову заборону «Крим.Реалії». З такою ж вимогою міністр Юрій Стець звернувся до МЗС і Мін'юсту України та попросив їх додати цей прецедент до списку злочинів окупаційної влади.

«Сьогодні з боку Росії знову порушують свободу слова. «Крим.Реалії» є одним із найпотужніших та найпопулярніших видань у Криму, що має досить широке коло читачів. Особливо є важливим те, що видання популярне в Росії. Ми спостерігаємо останнім часом, що всі джерела інформації, які розповідають правду про Крим, стають мішенню блокад та утисків. Незважаючи на це, ми з боку держави всіляко підтримуватимемо видання», – заявив Стець.

Нагадаємо, вчора так звана «прокурор» Криму Наталія Поклонська заборонила на півострові та в Росії діяльність сайту «Крим.Реалії».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО