Журналіст показав хороми Азарова, в яких йому «немає за що жити»

Журналіст видання Gorlovka.ua Олександр Білінський опублікував у мережі фото будинку та маєтку на московській Рубльовці, що належить родині колишнього прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Знімки та документи журналіст опублікував на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Вчора московський сиділець Микола Азаров викликав на парі Яценюка, але скромно промовчав про свої російські апартаменти, зароблені за роки государевої служби в Україні. Все як у людей. Поруч із путінськими слугами. На Рубльовці. Оформлено на дружину», – зазначає Білінський.

Журналіст зазначає, що, відповідно до виписки з реєстру, на дружину Азарова Людмилу оформлений будинок площею більше 1000 кв. м, придбаний 10 липня 2014 року.

«Відповідно до виписки з російського реєстру, житловий будинок площею понад 1000 «квадратів» був придбаний 10 липня 2014 року на ім'я Людмили Миколаївни Азарової та розташований він у ФДУП «Рублево-Успенський ЛОК», – розповідає Білінський.

Нагадаємо, вчора Київський апеляційний суд задовольнив скаргу адвоката Миколи Азарова на рішення суду про замороження його пенсійного рахунку в «Ощадбанку», визнавши, що екс-прем’єр таким чином нібито був позбавлений єдиного джерела доходів і коштів до існування.

Додамо, що пізніше міністр соціального розвитку Павло Розенко відреагував на рішення про апеляцію, пообіцявши, що пенсії вищим посадовим особам режиму Януковича нараховуватися все одно не будуть.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО