У справжнє оновлення уряду вже ніхто не вірить – Найєм

Народний депутат України від фракції «БПП» Мустафа Найєм вважає сформовану на сьогодні ситуацію в уряді кризою й сумнівається в ефективності нинішнього Кабміну.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Найєма в Facebook.

«Урядова криза, яка, як ми наївно вважали, струсоне кабінети на Банковій і Грушевського й дасть новий шанс для реформ, в реальності лише оголила неадекватність ключових гравців перед наявними викликами та посилила відчуття неминучості вибуху», – вважає нардеп.

Найєм також заявив, що «в справжнє оновлення уряду вже ніхто не вірить. Ані пересічні громадяни, ані експерти, ані політики, ані спостерігачі».

«Про яке оновлення ми взагалі говоримо, якщо третина уряду, яка ще тиждень тому покинула свої посади в знак протесту проти керівництва КМУ, вчора ввечері смирно й пафосно повернулася на свої посади в Кабінет того ж незмінного прем'єра?», – підсумував Найєм.

Нагадаємо, вчора під час засідання уряду четверо міністрів, що раніше заявили про своє звільнення з посад, публічно відкликали заяви про відставку. Пізніше радник Президента України Олег Медведєв заявив, що після офіційного звіту Кабінету міністрів у Верховній Раді буде вирішено питання про кадрові зміни в уряді.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО