Радник Порошенка: уряд буде переформатований цього місяця

Читать на русском
Радник Президента України Олег Медведєв натякає, що після звіту уряду в його складі відбудуться зміни.
радник Президента України Олег Медведєв

Радник Президента України Олег Медведєв заявив, що після офіційного звіту Кабінету міністрів України у Верховній Раді буде вирішено питання про кадрові зміни в уряді.

Про це він заявив в ефірі «5 каналу», відповідаючи на запитання щодо заяви Петра Порошенка про негайне переформатування уряду, повідомляє «Слово і Діло».

Четверо міністрів публічно відкликали заяви про відставкуПід час засідання Кабміну три міністри публічно відкликали заяви про відставку, ще один – назвав умови відкликання.

«Негайно – це, я думаю, означає, що в лютому. Кабінет міністрів подав письмовий звіт до Верховної Ради. Я так розумію, що він має бути розглянутий у комітетах і на фракціях. І 16 лютого має вже відбутися вербальний звіт Кабінету міністрів у Верховній Раді», – підкреслив Медведєв.

За його словами, якісь зміни в уряді відбудуться лише після офіційного висловлення народними депутатами своєї позиції щодо чинного складу Кабміну. «Очевидно, що в уряді мають відбутися кадрові зміни», – додав радник Президента.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з послами країн G7, які раніше підтримали Айвараса Абромавичуса, що пішов у відставку, заявив про те, що «міністри-реформатори» мають залишитися на посадах, а уряд потребує негайного переформатування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: