Новинський: влада хоче показати, що б’є не тільки по «патріотах»

Вчорашні дії співробітників МВС на погоджувальній раді парламенту – спектакль, розіграний владою, щоб показати, що б’ють не тільки по «патріотах».

Таку думку висловив народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський, якого МВС викликало на допит, пише «Слово і Діло» з посиланням на «День».

Він також вважає, що за арештом Корбана навряд чи стоїть боротьба з корупцією. «Останнім часом Корбан дуже багато критикував Президента й це може бути причиною», – каже Новинський.

Водночас депутат переконаний, що обшуки та затримання членів «УКРОПу» не вказують на те, що влада нібито допомагає Вілкулу стати мером Дніпропетровська. «Влада і «БПП» зараз бореться з «Опоблоком» «без правил». Характерний приклад – вибори в Маріуполі, де всі представники коаліції заблокували та зірвали вибори», – зазначив політик.

«Тоді можна сказати, що сьогоднішніми діями (повістка й арешт Корбана – Ред.) Порошенко допомагає прийти в крісло мера Дніпропетровська й Філатову. Так само, як допомагали стати мером Кернесу, коли не реєстрували «ОБ», хоча він і так би отримав перемогу», – підсумував Новинський.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО