Мельничук розповів про подвійне громадянство Берези

Кампанію Борислава Берези фінансує екс-глава Адміністрації президента Віктора Януковича Сергій Льовочкін, а партії «УКРОП» і «Рух за реформи» планують скуповувати голоси в столиці.

Про це заявив народний депутат України, екс-командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук у своєму інтерв'ю виданню «Коментарі», повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні на виборах є кілька партій, які будуть скуповувати голоси та фальсифікувати результати виборів. Це «УКРОП», який нещодавно за гроші олігархів засівав гречкою Чернігів, і «Рух за Реформи», який фінансується з Росії, витрачає десятки мільйонів доларів на кампанію і готовий витратити стільки ж, щоб купити перемогу», – заявив Сергій Мельничук.

Також, за словами екс-командира батальйону «Айдар», кандидат у мери Києва Борислав Береза ​​має подвійне громадянство, а його кампанію фінансує екс-глава Адміністрації президента Віктора Януковича Сергій Льовочкін.

«Крім того, у мене є документи, які підтверджують, що у Берези є друге прізвище – Бляхер, і другий паспорт – ізраїльський. Сам Береза ​​ще на початку кампанії допускає свідомі зловживання – з виборчою документацією, тепер кримінальну справу. Ні для кого не секрет, що його мерську кампанію фінансує Льовочкін», – зазначив Сергій Мельничук.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО