Вбивство чиновника у Запоріжжі: у мерії підтвердили особу загиблого

Читать на русском
У мерії висловили співчуття родині загиблого Максима Денщіка, який працював у виконавчих органах міської ради.
скрін з відео

У Запорізькій міськраді офіційно висловили співчуття родині загиблого Максима Денщіка, тим самим підтвердивши особу вбитого.

Про це повідомляється в Telegram-каналі мерії.

У Запоріжжі невідомий розстріляв місцевого чиновникаУ Запоріжжі вбили чиновника міськради – невідомий чотири рази вистрілив у нього біля під'їзду багатоповерхівки.

Максим Денщік був тимчасово відстороненим директором департаменту правового забезпечення міськради.

«Запорізька міська рада, виконавчий комітет міської ради, секретар міської ради Регіна Харченко висловлюють глибокі співчуття колегам, рідним, близьким та друзям з приводу трагічної загибелі Денщіка Максима Сергійовича», – сказано в повідомленні.

Як зазначили у мерії, Максим Денщік працював у виконавчих органах міської ради, як професійний юрист він багато зробив для налагодження роботи очолюваного ним департаменту, юридичного захисту інтересів міста.

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що «резонансне вбивство у Запоріжжі не має права залишитися поза увагою ні влади, ні правоохоронців».

Нагадаємо, сьогодні вранці у Запоріжжі невідомий чоловік розстріляв місцевого чиновника. Постраждалий помер у лікарні. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ.

У квітні було скоєно замах на голову Херсонської ОВА.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: