Удар по центру зв'язку ворога під Алуштою: опублікували супутникові знімки

Читать на русском
Україна поцілила у центр зв'язку російських загарбників під Алуштою в окупованому Криму. У мережі опублікували супутникові знімки з наслідками атаки.
mil.in.ua

Україна поцілила у центр зв'язку російських загарбників під Алуштою в окупованому Криму. У мережі опублікували супутникові знімки з наслідками атаки.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Журналісти відзначають, що ці супутникові знімки були зроблені після удару по центру зв'язку російських загарбників під Алуштою, що відбулася в ніч на 24 травня.

«Супутникові знімки підтверджують, що український удар ракетами ATACMS у ніч проти 24 травня припав по військовому об'єкту прикордонної служби ФСБ під Алуштою в районі селища Семидвір'я», – йдеться у повідомленні.

Крім цього додають, окупаційна влада Криму визнала, що українські ракети вразили ціль на землі. Але так званий глава півострова Сергій Аксьонов заявив, що нібито ракетний був завданий по пустому об'єкту господарського призначення.

Нагадаємо, Telegram-канал «Кримський вітер» писав, що не менше шести ракет ATACMS влучили у вузол зв'язку радіолокаційних та протиповітряних сил російської армії. На місці влучання знаходилася радіоантена станції космічного спостереження та кілька споруд об'єкта. На об'єкті в момент атаки «перебували високопоставлені військовослужбовці».

У тимчасово окупованому Криму сьогодні, 25 травня, знову пролунали вибухи. Повідомляють про серію вибухів в Євпаторії, а над Новофедорівкою, де розташований аеродром російських військ, піднімався дим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: