Росія готує на літо нові ІПСО для дискредитації України – Юсов

Читать на русском
Військові рф шукають уламки ракет Patriot на окупованих територіях і готують нову ІПСО на липень.
armyinform.com.ua

Росіяни шукають уламки ракет від систем ППО Patriot на окупованих територіях для підготовки нових дезінформаційних операцій на липень 2024 року.

Про це повідомив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону 23 травня.

Кремлівська пропаганда поширює маніпуляції навколо візиту Блінкена до Києва – ЦПДРосіяни поширюють маніпуляції щодо візиту Держсекретаря США до Києва з метою дестабілізації ситуації та дискредитації керівництва України.

За словами Юсова, розвідка має інформацію, що ворог продовжуватиме й надалі використовувати тему падіння літака Іл-76 під Бєлгородом для проведення ІПСО, нагнітання тиску всередині країни та дискредитації України за кордоном.

«Орієнтовно на липень певні дії з боку так званого Слідчого комітету держави-агресора заплановано, де фальсифікуються якісь докази», - сказав він.

За словами Юсова, відразу після цього інциденту росіяни поставили завдання своїм підрозділам шукати уламки, зокрема ракет Patriot на тимчасово окупованих територіях, щоб пробувати ліпити якусь доказову базу.

«Поки що ліпиться погано, інакше вже була б активність з їхнього боку», - зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, раніше у ГУР попереджали, що росія в рамках нової ІПСО в Україні може готувати провокації у місцях масового скупчення людей.

У квітні російські пропагандисти вигадали нові фейки про «захоплення Харкова та Сум».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: