Ворог у новий спосіб просуває пропаганду на тимчасово окупованих територіях – SPRAVDI

Читать на русском
Росіяни вигадали новий спосіб просувати свою пропаганду на тимчасово окупованих територіях України.
ms.detector.media

Росіяни вигадали новий спосіб просувати свою пропаганду на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у Telegram.

Хто з проросійських та кремлівських пропагандистів отримав підозру за злочини проти УкраїниЗ початку повномасштабної війни українські правоохоронці оголосили про підозру пропагандистам Кисельову, Симоньян, Красовському, Соловйову, Скабеєвій, Канделакі, Сергєйцеву. Більше – на інфографіці.

Кремль вирішив подвоїти кількість кінотеатрів на тимчасово окупованих територіях України. Адже за допомогою пропагандистських фільмів росіяни хочуть розставити «правильні» акценти у світосприйнятті українців.

«Усі бюджетні установи ТОТ уже отримали вказівку забезпечити «повні зали» при перегляді кремлівської пропаганди», – додали у Центрі.

Нагадаємо, російська влада за 2023 рік витратила 500 мільйонів доларів на створення пропаганди. Здебільшого фейки та вкиди були спрямовані проти України та мали створювати «авторитет» диктатору володимиру путіну.

Також повідомляли, що країни-члени Європейського Союзу запровадили санкції проти чотирьох російських ЗМІ. Тепер їм заборонено мовлення та публікації на території ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: