Ворог дроном атакував авто з поліцейськими під час евакуації цивільних з Вовчанська

Читать на русском
Окупаційні війська росії завдали удару по поліцейському автомобілю, який їхав евакуювати людей з Вовчанська Харківської області.
Ілюстративне фото / Нацполіція

Окупаційні війська росії завдали удару по поліцейському автомобілю, який їхав евакуювати людей з Вовчанська Харківської області.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Telegram.

Ситуація у Вовчанську: у північній частині міста росіяни беруть у полон цивільних, є випадки розстрілівУ північній частині Вовчанська окупанти почали викрадати місцевих мешканців та зганяти у підвали, є перші випадки розстрілів.

Він розповів, що машина була атакована ворожим FPV-дроном. На той момент усередині знаходилися двоє співробітників поліції.

Внаслідок удару один правоохоронець загинув, ще один отримав поранення.

«Ворожі безпілотники кружляють постійно. Небезпека для евакуаційних груп поліції залишається стабільно високою. Але поліцейські продовжують вивозити людей з-під обстрілів», – наголосив Клименко.

Нагадаємо, з 10 травня росіяни пішли у наступ на півночі Харківщини, в районі Вовчанська почалися запеклі бої. Станом на 20 травня Сили оборони контролювали 60% міста.

Напередодні в ОВА повідомили, що у прикордонному Вовчанську залишилося близько 100 людей. Російські військові фактично взяли їх в полон і не дають евакуюватися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: