У ЦПД прокоментували інформацію про нібито окупацію Вовчанська

Читать на русском
Вовчанськ не переходить під окупацію росіян. Більша частина міста під контролем Сил оборони, ворог намагається пробитися з північної частини населеного пункту.
фото ХОДА

В українському інформпросторі почали з'являтися повідомлення про нібито повну окупацію російськими військами Вовчанська на Харківщині. Насправді більшість міста – під контролем ЗСУ.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації у середу, 15 травня.

Наступ рф: мер відповів, чи планується евакуація з ХарковаЕвакуація з Харкова не планується, незважаючи на регулярні обстріли та наступ росіян на півночі області.

«Українські підрозділи завдають вогневого ураження ворогу з метою недопущення накопичення росіянами сил і засобів у північній частині міста Вовчанськ. Крім того, наші підрозділи проводять прочісування міської забудови. Більша частина Вовчанська залишається під контролем Сил оборони України», – сказано в повідомленні.

Як наголосили в ЦПД, «сьогоднішня інформація про окупацію росіянами Вовчанська не відповідає дійсності».

Голова Харківської ОВА також підтвердив, що інформація про повну окупацію Вовчанська – це фейк і ворожа ІПСО.

Нагадаємо, вчора ввечері в Генштабі повідомили, що ЗСУ перемістилися на вигідніші позиції під Вовчанськом. У самому місті продовжується евакуація, при цьому воно зруйноване майже вщент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: