Українець Берінчик став чемпіоном світу за версією WBO у легкій вазі

Читать на русском
Українець Денис Берінчик переміг у поєдинку за звання чемпіона світу за версією WBO в легкій вазі мексиканця Емануеля Наваррете.
24 канал

У ніч проти 19 травня український боксер Денис Берінчик здобув перемогу над мексиканцем Емануелем Наваррете, отримавши титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі.

Про це повідомляє Sport.ua.

Українець Усик переміг британця Ф'юрі та став абсолютним чемпіоном світуУкраїнець Олександр Усик та британець Тайсон Ф'юрі вперше зустрілися у рингу, щоб визначити абсолютного чемпіона світу.

Берінчик (19-0-0, 9 КО) переміг у поєдинку за звання чемпіона світу за версією WBO в легкій вазі мексиканця Емануеля Наваррете (38-1-1, 31 КО), який був чемпіоном світу у трьох вагових категоріях.

Бій боксерів відбувся у Сан-Дієго (США). Поєдинок тривав всі 12 раундів, а перемогу Берінчик отримав за рішенням суддів.

Варто зазначити, що українець вперше дебютував на ринзі професійного боксу. Це його перший пояс чемпіона світу. Він продовжив свою переможну ходу — 20 перемог у 20 боях.

Нагадаємо, український боксер Олександр Усик 18 травня зійшовся в ринзі з британцем Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу у супервазі. За рішенням суддів Усик здолав британського Ф'юрі та здобув титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

При цьому, нещодавно у пісенному конкурсі Євробачення 2024 Україні дісталось третє місце.

Також нагадаємо, що збірна України вийшла на Євро-2024, перемігши у матчі з Ісландією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: