Росіяни, ймовірно, готуються до нових атак – Євлаш

Читать на русском
У Повітряних силах припускають, що військові рф зараз аналізують свої останні удари по українській енергетиці, щоб потім вдарити знову.
Фото: detector.media

Російські війська зараз, швидше за все, готуються до нових атак, аналізуючи свої останні удари по енергетиці. Для ударів вони накопичують ракети, але залишаючи стратегічний запас.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил Ілля Євлаш.

Три масовані атаки росії: які об'єкти електрогенерації потрапили під ударНа інфографіці – які об'єкти електрогенерації в Україні було пошкоджено або знищено в ході трьох масованих атак росії.

«Найімовірніше, що ворог планує і готується до проведення наступних атак. Напевно, їх стратегічний задум ми знати не можемо. Однак найімовірніше, що противник зараз аналізує результати, які він завдав протягом останніх місяців по нашій енергетиці, ймовірно, він вважає, що певні його цілі досягнуто», – сказав Євлаш.

За його словами, росіянам необхідно накопичувати ракети для того, щоби проводити такі атаки з деякою періодичністю. Тому що окупанти не зможуть використати всі ракеї «під нуль», має залишатися якийсь стратегічний запас.

Нагадаємо, глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що половину енергетичної системи України пошкоджено російськими обстрілами. Також повідомлялося, яких збитків завдали енергетиці останні масовані ворожі атаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: