Прикордонники показали, як тримають оборону, знищуючи ворога на Куп'янському напрямку

Читать на русском
Українські прикордонники тримають оборону на Куп'янському напрямку Харківської області. Бійці показали відео зі знищення ворога.
Getty Image

Українські прикордонники тримають оборону на Куп'янському напрямку Харківської області. Воїни систематично завдають втрат ворогу.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Відомо, що станом на суботу, 27 квітня, українські прикордонники продовжують нести службу на Куп'янському напрямку Харківської області, тримаючи там оборону від російської армії. Цього разу оборонці показали роботу з ліквідації загарбників аеророзвідників та мінометників бригади «Помста».

«Двоє ліквідованих окупантів, ще один – поранений: робота аеророзвідників та мінометників бригади «Помста» на Куп’янському напрямку», – йдеться в описі до відео.

Також повідомляли, що станом на ранок суботи, 27 квітня, дві третини сіл Очеретиного та Соловйового на Донеччині перебуває під контролем Сил оборони України.

До слова, російська армія втратила за останню добу, 26 квітня, 1124 військових. З початку повномасштабного вторгнення в Україну її втрати оцінюються у 465 054 особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: