У росії шириться повінь, затоплюючи сибірські регіони

Читать на русском
В Алтайському краї, Томській, Кемеровській і Новосибірській областях  рф продовжується паводок. Вода затоплює присадибні ділянки і будинки.
uatv.ua

В Алтайському краї, Томській, Кемеровській і Новосибірській областях рф продовжується паводок. Вода затоплює присадибні ділянки і будинки.

Про це пише Радіо Свобода.

Відомо, що станом на 13 квітня у Томському районі в зоні затоплення залишаються 110 житлових будинків, найбільше – у селищі Вершиніно. Під Томськом жителів населених пунктів Вороніне, Батурине, Чорна Річка і Барабинка евакуюють. Тим часом там залишаються затопленими ділянки на чотирьох автодорогах.

У Кемеровській області селище Тутуяс затопила однойменна річка. Місцева адміністрація стверджує, що ситуація під контролем. Однак жителі стверджують, що вже кілька днів чекають на допомогу.

Тоді як в Алтайському краї під водою залишаються 28 житлових будинків і 74 присадибні ділянки в трьох населених пунктах. Затоплено один низьководний міст в Алейському районі, а на п'яти ділянках автодоріг обмежено рух. У Новосибірській області затоплено 205 дачних і 52 присадибні ділянки.

Нагадаємо, в Оренбурзькій області рф у суботу, 6 квітня, стався повторний прорив греблі на річці Урал. Після першого прориву загинули троє людей. Тим часом в Орську зупинили роботу нафтопереробного заводу через прорив дамби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: