Обмін полоненими «всіх на всіх»: голова розвідки відреагував на ідею Папи Римського

Читать на русском
Голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов підтримав ініціативу Папи Римського щодо обміну полонених за формулою всіх на всіх.
gur.gov.ua

Голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов підтримав ініціативу Папи Римського щодо обміну полонених за формулою «всіх на всіх».

Про це він повідомив в інтерв'ю.

Скільки українців повернулися із російського полону за час повномасштабної війниУкраїна та росія вже три місяці не проводили обмінів полоненими. Скільки українців вдалося повернути за час війни – на інфографіці.

«Я це повністю підтримую. Давайте це зробимо. Залишилася одна маленька справа – переконати росію», – заявив він.

Буданов наголосив, що наразі він не бачить зацікавленості російської сторони в такому обміні. При цьому він додав. що центральним посередником в обміні військовополоненими вже є не Туреччина, а Об'єднані Арабські Емірати.

Нагадаємо, наприкінці березня Папа Римський Франциск закликав росію та Україну до обміну військовополоненими за формулою «всіх на всіх».

Тоді як уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заявляв, що росіяни використовують тему обмінів полоненими у своїх цілях, щоб підірвати соціальну та політичну ситуацію в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: