Готуємо відповідь: Зеленський обговорив ситуацію на фронті з Сирським, Малюком та Будановим

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський провів розмову з військовим командуванням та заслухав доповідь про ситуацію на фронті.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський провів розмову з військовим командуванням та заслухав доповідь про ситуацію на фронті.

Про це йдеться у його Telegram.

Сьогодні, 7 квітня, Зеленський провів розмову з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським Вони детально обговорили ситуацію на фронті та планування подальших дій. Тим часом міністр оборони Умєров доповів щодо ситуації з боєприпасами.

Також у дописі президента зазначено, що відбулася окрема розмова з головою СБУ Василем Малюком, керівником ГУР Кирилом Будановим, міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком щодо ударів ворога по Харкову та східних регіонах України.

«Росія ні на хвилину не припиняє свій терор. Працюємо, щоб надати нашим людям надійний захист. Готуємо відповідь для ворога – дуже конкретну і справедливу», – наголосив Зеленський.

Також повідомляли, що головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров перевірили нову зброю від українських виробників.

Раніше Зеленський заявив, що Україна планує створити у 2024 році один мільйон дронів для військових. Глава Мінстратегпрому Камишин уточнив, що йдеться лише про FPV-дрони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: