Молдова засудила падіння російського безпілотника на території країни

Читать на русском
Міністерство закордонних справ Молдови засудило чергове з падіння безпілотника російської федерації на свої території.
Укрінформ

Міністерство закордонних справ Молдови засудило чергове з падіння безпілотника російської федерації на свої території.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

Повітряний простір яких країн під час обстрілів України порушували російські ракети та дрониРосійські ракети та дрони неодноразово порушували повітряний простір Румунії, Польщі, Молдови. Список інцидентів – на інфографіці.

Зауважимо, що вчора близько 14:15, недалеко від міста Етулія-Владічень Вулкенештьского району, ідентифікували фрагменти знищеного російського дрона. На безпілотнику був написв «Герань-2».

Сьогодні, 5 квітня, Міністерство закордонних справ Молдови засудило падіння безпілотника рф.

«Рішуче засуджуємо неодноразове виявлення уламків військового безпілотника, використаного росією для нападу на Україну. Попередній інцидент стався всього два місяці тому», – йдеться у повідомленні.

Ми також повідомляли, що на місце, де виявили уламки, негайно прибули компетентні органи. Фрагменти дрона аналізували фахівці, які зазначили, що не виявили жодних ризиків.

До слова, починаючи з вересня, було зафіксовано кілька інцидентів із падінням уламків дронів на території сусідніх з Україною країн. Так, наприкінці березня в Румунії на фермі неподалік кордону з Україною виявили фрагменти об'єкта, «схожого на безпілотник».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: