У Туреччині сталася стрілянина біля однієї з виборчих дільниць, є жертви

Читать на русском
Суперечка між учасниками виборчого процесу переросла у сутички, в яких пішли в хід палиці, каміння і вогнепальна зброя.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У неділю, 31 березня, в одному із селищ на південному сході Туреччини відбулися жорсткі сутички зі стріляниною на виборчій дільниці, внаслідок яких одна людина загинула і більше десятка отримали поранення.

Про це повідомляє видання Hurriyet.

Яку зазначається, інцидент стався вранці у селі Агаклідер південно-східної провінції Діярбакір. Суперечка між учасниками виборчого процесу переросла у сутички, в яких пішли в хід палиці, каміння і вогнепальна зброя.

Станом на вечір неділі відомо про одного загиблого і 12 поранених, з яких двоє у тяжкому стані.

Згідно з інформацією ЗМІ, 44-річний загиблий був у складі виборчої комісії і представляв «Демократичну народну партію», він загинув внаслідок вогнепальних поранень.

Медики спершу не могли прибути на допомогу через те, що сутички на місці продовжувалися.

Водночас, куля влучила в автомобіль місцевих журналістів, які вирушили на місце після звісток про загострення, постраждали і кілька «швидких». До села вирушили додаткові сили поліції, в’їзд та виїзд з нього перекрили.

Нагадаємо, що 24 березня, у столиці Вірменії Єревані озброєнні невідомі увірвалися до відділення поліції. Після цього сталася стрілянина та були вибухи у дворі відділку.

Також сьогодні у сирійському місті Азаз на людному ринку вибухнув автомобіль. Щонайменше семеро людей загинули і тридцять зазнали поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: