На кордоні Ізраїлю та Єгипту сталася стрілянина, є поранені

Читать на русском
15 січня ввечері на кордоні між Ізраїлем і Єгиптом сталася стрілянина. Вогонь відкривали ізраїльські військові та озброєні люди.
Фото: depositphotos.com

Ввечері у понеділок, 15 січня, між озброєними людьми та ізраїльськими військовими на кордоні Ізраїлю та Єгипту сталася стрілянина.

Про це повідомляє пресслужба Армії оборони Ізраїлю.

«Нещодавно приблизно 20 підозрілих осіб, у тому числі кілька озброєних, прибули з єгипетської території до району кордону з Ізраїлем, що прилягає до перетину Ніцана. Військовослужбовці ЦАХАЛу, які діяли в цьому районі, відкрили вогонь у бік озброєних людей, були зафіксовані влучання», – йдеться у повідомленні.

У ЦАХАЛ не навели деталей. Водночас, як передав The Times of Israel, єгипетський телеканал Al Qahera News повідомив про зрив спроби контрабанди наркотиків на єгипетсько-ізраїльському кордоні та арешт шести зловмисників у районі переходу Ніцана. У The Times of Israel додали, що такі інциденти не є рідкістю на кордоні Єгипту.

Згодом стало відомо про поранену військову з боку Ізраїлю. За інформацією Армії оборони Ізраїлю, вона отримала легке поранення під час перестрілки, її доставили в лікарню.

Нагадаємо, в Ізраїлі заявили, що ХАМАС мав намір здійснити атаки в Європі.

Також повідомлялося, що Ізраїль планує встановити контроль над кордоном між сектором Гази та Єгиптом.

Раніше міністр оборони Ізраїлю заявив, що ЦАХАЛ готується до нової фази операцій на півночі Сектору Гази та уточнив, що бої у Газі продовжуватимуться до звільнення всіх заручників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: