У Білій Церкві стався вибух у багатоповерхівці, загинула жінка

Читать на русском
У суботу, 30 березня, у Білій Церкві на Київщині стався вибух у багатоповерхівці. Сталася руйнація залізобетонного перекриття, загинула жінка.
ДСНС Київщини

У суботу, 30 березня, у Білій Церкві на Київщині стався вибух у багатоповерхівці. Сталася руйнація залізобетонного перекриття, загинула жінка.

Про це йдеться у Telegram ДСНС України.

Вибухи побутового газу в житлових будинках: найрезонансніші випадки в УкраїніІнциденти із вибухом побутового газу у житлових будинках – на інфографіці. Такі випадки були у Києві, Дніпрі, Миколаєві, Фастові, Євпаторії.

Відомо, що 30 березня о 14:56 до рятувальників надійшло повідомлення, що на провулку Грузинському в Білій Церкві пролунав вибух. Невстановлений предмет вибухнув у квартирі на 3-му поверсі 5-поверхового житлового будинку.

Внаслідок вибуху зруйновано 1 балкон на 3-му поверсі повністю та 1 частково. Спалахнула пожежа у квартирах на 3-му та 4-му поверхах. Під час розвідки рятувальники також встановили, що від 2-го до 5-го поверху зруйнувалося залізобетонне перекриття.

Згодом працівники ДСНС у квартирі на 2-му поверсі знайшли загиблу жінку, тоді як з 4-го поверху їм вдалося врятувати дитину. О 15:29 пожежу вдалося локалізувати.

Правоохоронці встановлюватимуть причину вибуху.

Нагадаємо, ввечері у неділю, 24 березня, у одній з багатоповерхівок Харкова спалахнула пожежа. В результаті загинули двоє людей.

Також повідомляли, що 4 березня у селищі Трипілля на Київщині стався вибух у житловому будинку. Внаслідок інциденту постраждала жінка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: