Зеленський оприлюднив декларацію про доходи за 2023 рік

Читать на русском
Декларація Володимира Зеленського свідчить про те, що доходи президента та членів його родини у 2023 році становили 12 мільйонів 423 тисячі та 8 гривень.
Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський подав декларацію про майно, доходи, витрати та зобов'язання фінансового характеру за 2023 рік.

Відповідну інформацію оприлюднили на сайті глави держави.

Реєстр декларацій відкритий: чи прозвітували про свої статки звільнені під час війни чиновникиХто зі звільнених під час війни чиновників звітував про свої доходи та майно – на інфографіці.

Згідно з декларацією, доходи глави держави та членів його сім'ї за рік становили 12 млн 423 тисячі 008 гривень. Більшу частину склали доходи від продажу облігацій внутрішньої державної позики – 7 млн 455 тисяч 972 гривень.

«Доходи родини Зеленського у 2023 році переважно складалися із заробітної плати, відсотків банку та доходу від надання нерухомості в оренду. Загалом ця сума становила 4 млн 967 тисяч 036 грн», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що збільшення доходів у порівнянні з минулим роком відбулося у зв’язку з відновленням орендних платежів.

«Залишок грошових коштів родини глави держави на кінець минулого року зменшився майже на 2 млн 800 тисяч грн. Інших суттєвих змін у 2023 році щодо активів, нерухомого майна, транспортних засобів тощо не відбулося», – повідомляє сайт президента.

Раньше мы разбирались, отчитались ли о своем состоянии уволенные во время войны чиновники.

Также Зеленский обнародовал декларации о доходах и расходах за два года.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: