Росіяни намагалися штурмувати позиції ЗСУ на Оріхівському напрямку

Читать на русском
На Оріхівському напрямку в районі населених пунктів Роботино та Старомайорське було відбито російські атаки.
t.me/SJTF_Odes

На Оріхівському напрямку українські військові за добу відбили чотири штурми російських окупантів - в районі Роботиного та Старомайорського.

Про це повідомили у четвер Сили оборони півдня у Telegram.

780 військових, 10 танків та 21 ББМ: нові дані про втрати окупантівЗСУ, крім 780 окупантів, знищили за добу 10 танків, 21 ББМ, 32 артилерійські системи, РСЗВ, засіб ППО та інше озброєння.

Як повідомляється, в операційній зоні Сил оборони півдня триває контрбатарейна боротьба та відображення ворожих штурмів. Ворог не залишає наміру вибити підрозділи українських військових із зайнятих позицій.

«На Оріхівському напрямку в районі населених пунктів Роботине та Старомайорське окупанти здійснили 4 штурми, успіху не мали. На лівобережжі Дніпра Херсонщини окупанти наважились на 1 штурм, але і він був невдалим», – йдеться у повідомленні.

Як визначається, під час спроб штурмів росіяни зазнали втрат і відійшли на свої вихідні позиції.

Також повідомляється, що Сили оборони продовжують здійснювати комплексні заходи щодо утримання та зміцнення своїх позицій.

За даними Сил оборони півдня, кораблі ворожого флоту у Чорному та Азовському морях відсутні. Ракетоносії знаходяться у пунктах базування.

Нагадаємо, росіяни зменшили інтенсивність штурмів під Куп'янськом. Раніше Наталія Гуменюк озвучила втрати ворога під час штурмів лівобережжя на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: