У ФСБ заявили, що Буданов може стати «законною ціллю для росії»

Читать на русском
Директор ФСБ рф вважає, що росія має право вчинити замах на главу ГУР Міноборони України Кирила Буданова.
скрін з відео

У росії заявили про готовність ліквідувати главу української розвідки Кирила Буданова, оскільки він нібито вчиняє злочини проти рф.

Таку заяву сьогодні, 26 березня, зробив директор російської ФСБ Олександр Бортніков, цитують його пропагандистські РИА Новости.

Включно з авіаційно-ракетним ударом: у ГУР розповіли, скільки замахів пережив БудановКерівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов пережив понад десять замахів на своє життя. Про це повідомив представник відомства Андрій Юсов.

«Глава ГУР України Буданов може стати законною ціллю для росії, як і всі, хто вчиняє злочини проти рф», – заявив Бортніков.

Крім того, на запитання російського журналіста, чому голова військової розвідки України Кирило Буданов й досі живий, директор ФСБ рф заявив: «Все попереду».

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року стало відомо, що дружину Кирила Буданова Маріану намагалися отруїти важкими металами. За фактом отруєння було проведено внутрішнє розслідування ГУР. Життю дружини Буданова зараз нічого не загрожує.

Сам Буданов заявив, що знає, хто стоїть за отруєнням його дружини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: