Данілов переводиться на інший напрямок: Зеленський прокоментував заміну секретаря РНБО

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський висловився про своє рішення змінити секретаря Ради національної безпеки та оборони України.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський висловився про своє рішення змінити секретаря Ради національної безпеки та оборони України.

Заяву, присвячену цій темі, він зробив у рамках вечірнього звернення до нації.

За словами Зеленського, заміна Олексія Данілова на Олександра Литвиненка є частиною перезавантаження системи управління державою.

«Вдячний Олексію Данілову за роботу на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Він переводиться на інший напрямок – про це пізніше», – сказав президент.

Він також заявив, що очікує від нового секретаря РНБО «зміцнення стратегічних можливостей нашої держави прогнозувати та впливати на процеси, від яких залежить національна безпека».

«Зміцнення України і оновлення нашої державної системи на всіх напрямках буде продовжене», – додав Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні президент підписав указ про звільнення Данілова та призначення на посаду секретаря РНБО голови Служби зовнішньої розвідки Литвиненка. Данілов уже відреагував на рішення Зеленського.

Варто також зазначити, що нещодавно Зеленський провів низку перестановок у структурі ЗСУ. Докладніше про зміни – на інфографіці «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: