У Києві зросла кількість постраждалих від ракетної атаки – фото

Читать на русском
У Києві кількість постраждалих у Печерському районі зросла до 7 осіб. На атаку відреагував президент Володимир Зеленський.
фото t.me/V_Zelenskiy_official

У Києві відомо вже про сімох постраждалих у Печерському районі міста внаслідок падіння уламків ракет. Двох із них госпіталізовано.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

«Семеро постраждалих у Печерському районі. Двоє з них госпіталізовані. Іншим медики надали допомогу на місці. Рятувальники продовжують розбирати завали», – написав він.

Кличко зазначив, що поряд із зруйнованим приміщенням державного навчального закладу знаходиться гуртожиток, де було багато людей.

«На щастя, там руйнувань немає, і ніхто не постраждав», – написав мер.

Зазначимо, у КМВА заявили, що інформація щодо падіння уламків в Дніпровському районі — не підтвердилася.

На ранкову атаку росіян відреагував президент Володимир Зеленський. Він подякував рятівникам, поліції та комунальникам, які ліквідують наслідки ударів. Також він закликав партнерів виділити Україні більше ППО.

«Ми не втомлюємося повторювати, що Україні потрібно більше ППО. Це безпека для наших міст і збережені людські життя. Всім нам у світі, хто поважає й захищає життя, треба зупинити цей терор», – заявив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія атакувала Київ двома балістичними ракетами, їх вдалося збити. Уламки впали у різних районах міста. Раніше було відомо про п'ятьох постраждалих у Печерському районі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: