У Києві зросла кількість поранених внаслідок ракетної атаки (оновлено)

Читать на русском
У Києві вже 12 постраждалих після ракетної атаки, серед них дитина. Уламки, за уточненими даними, впали у Шевченківському, Святошинському та Подільському районах.
Фото: ДСНС

У Києві до 12 зросла кількість постраждалих після російської ракетної атаки.

Про це повідомив мер Віталій Кличко та військова адміністрація.

«Іншим медики надали допомогу на місці. Зокрема, шестеро людей постраждали у Шевченківському районі столиці. Четверо – у Святошинському», – додав він.

У військовій адміністрації столиці уточнили наслідки ракетного удару.

У Подільському районі уламки впали на територію нежитлової забудови (падіння уламків на житловий будинок не підтвердилося). Виникло загоряння на трансформаторній підстанції та на даху нежитлової двоповерхової будівлі – пожежі ліквідовано.

У Шевченківському районі пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, там вибуховою хвилею вибиті вікна та спалахнула квартира. Також пошкоджено вікна в ще одному багатоквартирному будинку, виникло займання приватного житлового будинку та автомобілів. Між дитячим садком та житловими будинками впали уламки ракет.

У Святошинському районі зафіксовано пошкодження багатоповерхового житлового будинку: уламки впали на четвертий поверх 9-поверхівки, вибуховою хвилею вибито вікна. Крім того, спалахнув автомобіль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про 8 постраждалих у Києві.

За даними Повітряних сил, росія атакувала Україну 31 крилатою та балістичною ракетами. Сили ППО збили їх усі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: