Ракетний удар по Миколаєву: в Офісі генпрокурора показали наслідки

Читать на русском
Внаслідок російського ракетного обстрілу Миколаєва одна людина загинула та дев'ять отримали поранення, у тому числі діти.
Офіс генпрокурора

В Офісі Генерального прокурора показали наслідки ракетної атаки армії рф на Миколаїв, в результаті якої одна людина загинула і ще дев'ять отримали поранення.

Фото наслідків опубліковані у Telegram.

Пошкоджені будинки та газопровід: рятувальники розповіли про наслідки ворожої атаки на МиколаївВорог атакував Миколаїв дронами-камікадзе. Внаслідок влучань виникла пожежа, постраждала людина.

За даними слідства, 17 березня 2024 року військові рф завдали двох ракетних ударів по місту Миколаєву попередньо ракетами «Іскандер – М». Внаслідок обстрілу загинув чоловік. 9 місцевих жителів, серед яких 11-річна дівчина та 4-річний хлопчик, отримали пошкодження різного ступеня тяжкості.

Внаслідок ворожої атаки пошкодження також отримали приватні житлові будинки, транспортні засоби та об'єкт цивільної інфраструктури.

Під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, про ракетний удар по Миколаєву повідомлялося вчора вдень. Раніше було відомо лише про шістьох постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: