У Миколаєві зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного удару, є загибла (доповнено)

Читать на русском
У поліції зазначили, що станом на зараз відомо про пошкодження будинків в результаті ворожого обстрілу. Через обстріли шестеро місцевих мешканців отримали тілесні ушкодження.
Ілюстративне фотоodessa-life.od.ua

Станом на вечір неділі, 17 березня, кількість постраждалих в результаті сьогоднішнього російського ракетного удару по Миколаєву збільшилася до шістьох людей. Також стало відомо, що у лікарні померла одна з постраждалих.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Як відомо, постраждали шестеро людей, із них одна дитина.

«Ракетами ворог атакував місто. Через обстріли шестеро місцевих мешканців отримали тілесні ушкодження», - йдеться в заяві.

При цьому, у поліції зазначили, що станом на зараз відомо про пошкодження будинків в результаті ворожого обстрілу, також пошкоджені транспортні засоби і обʼєкт інфраструктури.

«Поліцейські обходять постраждалі помешкання та фіксують руйнування», - передали в правоохоронних органах.

У відділі комунікації поліції Миколаївської області додали, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Згодом стало відомо, що у Миколаєві в лікарні померла людина, яка постраждала внаслідок сьогоднішньої російської ракетної атаки.

«У Миколаєві внаслідок ракетних ударів загинула одна особа (померла в лікарні)», - йдеться у повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, російські окупанти атакували Миколаїв сьогодні, 17 березня, з балістичного озброєння.

Сьогодні також під ворожий обстріл потрапив медичний пункт у Харківській області. Поранення отримали фельдшер та водій швидкої.

Крім цього, окупанти розбомбили центр селища Велика Писарівка Сумської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: