Війська рф обстріляли два селища на Харківщині, є поранені

Читать на русском
Під обстріли потрапили селище Ківшарівка Купʼянського району та селище Золочів Богодухівського району. Також окупаційні війська здійснили ракетну атаку по селу Бугаївка Вовчанської громади.
t.me/prokuratura_kharkiv

У Харківській області під російські удари сьогодні, 17 березня, потрапили селище Ківшарівка Купʼянського району та селище Золочів Богодухівського району. Також окупаційні війська здійснили ракетну атаку по селу Бугаївка Вовчанської громади.

Про це пресслужба Харківської обласної прокуратури повідомляє у Telegram.

За фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) були розпочаті досудові розслідування.

Згідно з даними слідства, 17 березня близько дев'ятої ранку російські загарбники обстріляли Ківшарівку, попередньо з артилерії та реактивних систем залпового вогню (РСЗВ).

Як зазначається, внаслідок ворожої атаки постраждала 62-річна жінка, у неї гостра реакція на стрес. Також були пошкоджені житлові будинки та навчальний заклад.

Крім того, у неділю вранці війська країни-агресора завдали авіаудар із використанням КАБ-250 по селищу Золочів. У населеному пункті в результаті атаки було пошкоджено один житловий будинок. Обійшлося без постраждалих.

А близько 9:15, окупаційні війська здійснили ракетний удар по Бугаївці під Вовчанськом. За попередніми даними, удар був завданий ракетою типу С-300. Внаслідок російської атаки у населеному пункті отримали поранення 36-річний фельдшер та 56-річний водій швидкої допомоги.

Нагадаємо, кількість поранених внаслідок російської ракетної атаки на Чугуїв зросла до семи людей, серед них дитина.

Крім того, нещодавно окупанти знову обстріляли Куп'янськ Харківської області, загинули двоє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: