Нацгвардійці відбили атаку окупантів, знищивши ворожу піхоту – відео

Читать на русском
Бійці Національної гвардії відбили атаку російських військ на фронті. При цьому захисники знищили ворожий танк та піхоту.
Getty Image

Бійці Національної гвардії «Буревій» відбили атаку російських військ на фронті. При цьому захисники знищили ворожий танк та піхоту.

Про це повідомляє командувач Нацгвардії України Олександр Півненко.

Півненко опублікував відео, де зафіксована робота з відбиття штурму росіян воїнами бригади Національної гвардії «Буревій».

Відомо, що окупанти заїхали танком на позиції українських захисників та намагалися захопити їх. Проте нацгвардійці успішно ліквідували їх.

«Ворог заїхав на танку в надії захопити наші позиції, але навіть раптовість штурму не справила значного впливу. Наші воїни мінуснули танк і піхоту ворога», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби, 15 березня, Сили оборони України ліквідували ще 1 160 російських окупантів. Загалом війська путіна втратили вже 429 580 військових.

До слова, в Інституті вивчення війни повідомляли, що російські війська, ймовірно, продовжать наступальні дії, щоб дестабілізувати українські оборонні лінії навесні 2024 року. При цьому ворог готується до нової наступальної операції влітку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: