У Сумах зросла кількість постраждалих внаслідок удару «шахеда»

Читать на русском
Кількість постраждалих внаслідок удару росіян по Сумах сягнула 12 людей. Люди отримали травми різного ступеня тяжкості.
Фото: Сумська ОВА

Унаслідок удару російським безпілотним літальним апаратом по Сумах двоє людей загинули, 12 дістали поранення.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

«Працівниками ДСНС врятовано 10 жителів будинку (5 деблоковано). 12 людей отримали травми різного ступеня тяжкості», – йдеться у повідомленні.

Кількість загиблих не змінилася: з-під завалів деблоковано тіла двох чоловіків.

Також повідомляється, що надано допомогу 279 громадянам щодо обігріву та вирішення побутових проблем. 57 громадян отримали психологічну допомогу від спеціалістів ДСНС.

Крім того, рятувальники провели аварійно-відновлювальні роботи (закрито 24 вікна) у сусідньому будинку який зазнав пошкодження вибуховою хвилею.

Нагадаємо, в ніч на 13 березня росіяни завдали удару дронами по Сумах. Внаслідок влучання «шахеда» у житловий п'ятиповерховий будинок, за попередніми даними, пошкоджено 30 квартир, половину з них – зруйновано.

Рятувальники виявили під завалами будинку двох людей.

Крім того, вдень 13 березня росіяни завдали авіаудару по середмістю Вовчанська на Харківщині. Постраждала одна людина, зруйновано житлові будинки та магазин.

Також ввечері 12 березня росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу. В результаті почалися пожежі у двох багатоповерхових житлових будинках. Внаслідок атаки загинули п'ятеро людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: