У Києві зросла кількість загиблих від ракетної атаки рф 7 лютого

Читать на русском
Кількість загиблих від ракетної атаки на Київ 7 лютого зросла до шести осіб. У лікарні помер чоловік.
фото ДСНС

У київській лікарні помер чоловік, який був тяжко травмований після ракетного удару та пожежі у багатоповерхівці у Голосіївському районі столиці.

Про це повідомляє Суспільне.

Внаслідок атаки на Київ постраждали 40 людей – КМВА (оновлено)У Києві знову зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу російської армії вранці 7 лютого.

Це вже шоста жертва ракетної атаки по Києву 7 лютого 2024 року. Тоді під удар потрапив житловий багатоповерховий будинок.

Ця ж ракетна атака раніше забрала життя дочки загиблого. Вони обидва були у вкрай тяжкому стані. Дівчина теж померла у лікарні від отриманих травм. Про це повідомляв київський міський голова Віталій Кличко.

За життя чоловіка лікарі боролися три тижні, але врятувати його не вдалося.

Нагадаємо, вранці 7 лютого у Києві в Голосіївському районі внаслідок падіння уламків ракети на житловий багатоповерховий будинок сталася пожежа у кількох квартирах. Спочатку було відомо про 4 загиблих внаслідок ракетного удару по будинку в Голосіївському районі. Також повідомлялося про 40 постраждалих.

14 лютого мер Києва повідомив, що кількість жертв атаки російської армії збільшилася до 5 осіб. У лікарні померла одна з постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: