У Мелітополі росіяни розстріляли чоловіка й залишили тіло на вулиці – Федоров

Читать на русском
Російські війська продовжують тероризувати мирне населення на окупованих територіях України, повідомив голова Запорізької ОВА Федоров.
Фото: ombudsman.gov.ua

Російські війська продовжують тероризувати мирне населення на тимчасово окупованих територіях України.

Про випадки знущання з цивільних розповів голова Запорізької ОВА Іван Федоров у Telegram.

У ЦНС пояснили, для чого ворог глушить зв'язок на окупованих територіяхРосіяни почали глушити інтернет та мобільний зв'язок у населених пунктах на тимчасово окупованих територіях України.

Так, в окупованому Мелітополі рашисти розстріляли чоловіка та кинули тіло прямо на вулиці. За інформацією керівника ОВА, вбивство скоїли раніше засуджені найманці. При цьому Федоров не уточнив, коли саме сталася трагедія.

«Троє мешканців Мелітопольщини силовики викрали та склепали проти них безглузде звинувачення у бажанні отруїти гауляйтера Балицького...супом у їдальні», – розповів чиновник.

А в Енергодарі окупанти засудили місцевого жителя за публікацію в соцмережах вірша власного авторства, яке «ображало честь та гідність» росіян.

«Честі й гідності в рф давно не лишилось, на відміну від хворої фантазії, з якою росіяни намагаються знищити українців на захоплених територіях. Проте це їм точно не вдасться», – резюмував Федоров.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що на окупованих територіях росіяни посилили охорону колаборантів.

Також повідомлялося, що окупанти погрожують вилучити сільгосптехніку у місцевих фермерів, котрі не отримали російські документи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: