Насильницька паспортизація рф: окупанти на Запоріжжі погрожують фермерам

Читать на русском
Окупанти погрожують вилучити сільгосптехніку у місцевих фермерів, які не отримали російських документів.
sprotyv.mod.gov.ua

Росіяни на тимчасово окупованих територіях Запорізької області загрожують вилучити сільгосптехніку у фермерів, які не отримали російських документів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Слугуватиме доказом злочинів ворога: МЗС про паспортизацію українських дітей в рфУказ путіна щодо присвоєння українським дітям громадянства росії є порушенням міжнародного права та є черговим доказом злочинів ворога.

«У регіоні розпочав роботу «держтехнагляд» – фейкова структура, яка займається ревізією техніки. Окупаційна адміністрація вже повідомила селянам, що не переоформлена техніка вилучатиметься», – йдеться у повідомленні.

Однак, як зазначають у ЦНС, щоб переоформити техніку, необхідно не тільки пройти техогляд, а й отримати посвідчення водія російського зразка. Відповідно, для цього вже необхідно мати паспорт громадянина росії.

Таким чином, фермер повинен отримати громадянство рф, інакше техніка буде вилучена.

«При цьому, росіяни здають вилучену техніку в лізинг іншим «лояльнішим» фермерам. Тобто платять за вірність викраденими машинами», – додали у Центрі нацопору.

Нагадаємо, на Запоріжжі окупанти примусово паспортизують таксистів. Раніше повідомлялося, що росія погрожує українцям в окупації викраденням дітей за відмову від паспорта рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: