Ворог вранці атакував дроном Берислав, є поранений

Читать на русском
У Бериславі чоловік отримав поранення від вибухівки, скинутої російським безпілотником прямо на вулиці.
ілюстративне фотоХерсонська ОВА

Російська армія вранці 4 березня атакувала ударним дроном Берислав Херсонської області. Постраждав чоловік, який був на вулиці.

Про це повідомляє Херсонська ОВА у Telegram.

В Одесі померла ще одна людина, поранена внаслідок російського удару 23 лютогоСьогодні у лікарні померла жінка, яка постраждала внаслідок попередньої російської дронової атаки 23 лютого 2024 року.

«Вранці російські війська атакували з безпілотника жителя Берислава. Окупанти скинули вибуховий предмет на 55-річного чоловіка, коли той йшов вулицею міста», – йдеться у повідомленні.

У постраждалого діагностували вибухову травму та осколкові поранення кінцівок. Його доправили до лікарні, зазначили в ОВА.

Як повідомляли в ОВА, 3 березня російські військові обстріляли 16 населених пунктів Херсонщини. Снаряди армії рф пошкодили дев'ять багатоповерхівок, 16 приватних будинків, адмінбудівлі, об'єкт критичної інфраструктури, навчальні заклади, пекарню та господарські будівлі. Одна людина загинула.

Нагадаємо, Франція розпочала розслідування загибелі волонтерів у Бериславі через російські обстріли. Також через загибель волонтерів у Бериславі у МЗС Франції викликали посла рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: