Упродовж минулої доби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень – Генштаб

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 3 березня, на фронті відбулося 78 бойових зіткнень. Найбільше атак ворог провів на Новопавлівському та Авдіївському напрямках.
korrespondent.net

Упродовж минулої доби, 3 березня, на фронті відбулося 78 бойових зіткнень. Найбільше атак ворог провів на Новопавлівському та Авдіївському напрямках.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Загалом за добу ворог завдав 7 ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснив 112 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Тоді як під артилерійським вогнем опинилися понад 80 населених пунктів.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність та нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив 11 атак в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, безуспішно намагаючись покращити своє тактичне положення.

На Лиманському напрямку воїни відбили 5 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Терни та Верхньокам'янське Донецької області.

На Бахмутському напрямку, зупинили 5 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське та Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, захисники відбили 20 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області. Там російські війська більше як 30 разів намагалися прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 3 безуспішні атаки в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій. Противник наступальних дій не вів.

Раніше повідомляли, що російські окупанти зменшили інтенсивність штурмів на Куп'янському напрямку, зокрема поблизу населеного пункту Синьківка.

Тим часом британська розвідка пише, що середньодобові втрати російських військ в Україні у лютому цього року були найбільшими від початку повномасштабної війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: