Британська розвідка: середньодобові втрати окупантів у лютому – найбільші за час війни

Читать на русском
Середньодобові втрати російських військ в Україні у лютому цього року були найбільшими від початку повномасштабної війни.
glavcom.ua

Середньодобові втрати російських військ в Україні у лютому цього року були найбільшими від початку повномасштабної війни.

Про це повідомляє британська розвідка.

Два роки великої війни: як ЗСУ знищують окупантівНа інфографіці – як ЗСУ знищують окупантів у ході повномасштабної війни. Втрати російської армії вже перевищили 400 тисяч людей.

За їхніми підрахунками, минулого місяця втрати військ російської федерації у середньому становили 983 особи за добу. У дописі зауважують, що це майже напевно відображає готовність росії вести масовану війну на виснаження.

Розвідники додають, що станом на 3 березня, ймовірно, окупаційна армія втратила на війні понад 355 тисяч військовослужбовців. Мова йде про вбитих та поранених.

«Хоча це і велика ціна з погляду людських життів, це посилює тиск на позиції України по всій лінії фронту», – додають у дописі.

Нагадаємо, за минулу добу, 2 березня, українські військові ліквідували ще 1160 російських окупантів, а також знищили ще один літак та 16 танків ворога.

Тим часом аналітики Інституту вивчення війни повідомляли, що російська федерація готова ризикувати літаками, аби зберегти тактичну перевагу своїх військ на Авдіївському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: