У Самарській області рф пролунав вибух, невідомі підірвали залізничний міст

Читать на русском
У Самарській області російської федерації з ранку понеділка, 4 березня, пролунав вибух. Невідомі підірвали опори залізничного мосту.
Фото ілюстративнеGetty Image

У Самарській області російської федерації з ранку понеділка, 4 березня, пролунав вибух. Невідомі підірвали опори залізничного мосту.

Про вибух писали російські ЗМІ, згодом цей факт підтвердили в українській розвідці.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

Відомо, що вибух сьогодні пролунав на залізничному мосту через річку Чапаєвка в Самарській області.

«Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтверджує факт виведення з ладу залізничного моста через річку Чапаєвка у Самарській області на росії», – йдеться у дописі ГУР МО.

За даними розвідки, 4 березня близько 6:00 міст був пошкоджений шляхом підриву його силових конструкцій.

Відзначимо, що залізничну гілку використовували для транспортування військових вантажів, зокрема інженерних боєприпасів, вироблених заводом АТ «Полімер» у місті Чапаєвск Самарської області. Та зважаючи на ушкодження конструкцій, використовувати міст у найближчі декілька тижнів ― неможливо.

Нагадаємо, агенти з окупаційних органів влади повідомили українським партизанам, що в ніч на неділю, 3 березня, у Феодосії був знищений нафтопровід росіян.

Також писали, що у ніч із 1 на 2 березня на території Калінінської електропідстанції в Єкатеринбурзі пролунав вибух. Пропагандисти заявили, що на території об'єкта спрацював саморобний вибуховий пристрій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: