Росіяни обстріляли Херсонщину, є жертва і постраждалі

Читать на русском
Черговий ворожий обстріл забрав життя 35-річної жінки,  її чоловік - поранений. Також шпиталізували ще одну 30-річну місцеву жительку.
Getty Images

Російські окупаційні війська накрили вогнем село Білозерка на Херсонщині, внаслідок чого загинула жінка, ще двоє людей – поранені.

Про це начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у Telegram.

«Окупанти вкрили вогнем Білозерку, є загиблі та поранені. На жаль, черговий ворожий обстріл забрав життя 35-річної жінки. Мої співчуття рідним загиблої… Її чоловік - поранений. Наразі «швидка» везе його до лікарні», - написав Прокудін.

Зазначається, що через обстріли шпиталізували ще одну 30-річну місцеву жительку, яка була вдома з однорічною дитиною - малюк не постраждав.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 лютого, у Гуляйполі Запорізької області внаслідок російського обстрілу загинула 61-річна жінка, ще один цивільний зазнав поранення.

Також станом на ранок суботи, 24 лютого, у восьми областях України зафіксували відключення світла через ворожі обстріли. Енергетики працюють над відновленням електропостачання.

Окрім цього, ввечері 23 лютого росіяни атакували Одесу ударними дронами. В результаті у житловому будинку виникла пожежа, є постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: