Удари по Харківщині: пошкоджено ангари з зерном та базу відпочинку

Читать на русском
Внаслідок нічних обстрілів Харківщини ракетами та дронами пошкоджено будиночки на базі відпочинку та ангари із зерном.
фото Харківська обласна прокуратура

У ніч проти 26 лютого війська рф обстріляли два райони Харківської області. Окупанти вдарили по ангарах із зерном у Пісочині та базі відпочинку у селі Скрипаї.

Про це розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та обласна прокуратура.

СБУ затримала агентку рф, яка наводила авіаудари по житлових масивах ХарковаПравоохоронці затримали агентку російських спецслужб, яка навела ракети на житлові масиви Харкова 23 січня цього року.

Так, близько 23:00 у неділю окупанти завдали двох ракетних ударів з С-300 по смт Пісочин.

«Пошкоджено 2 ангари із зерном. Пошкоджено техніку підприємства: трактори та вантажні автомобілі. Постраждалих не зафіксовано», – написав Синєгубов.

А близько 2:20 у с. Скрипаї зафіксовано влучання двох ворожих БПЛА типу Shahed по території непрацюючої бази відпочинку. В результаті було пошкоджено 3 одноповерхові будинки на території бази. Інформація про постраждалих не надходила.

Також вночі росія обстріляла авіабомбами смт. Великий Бурлук, там пошкоджено приватний житловий будинок та автомобіль, проте без постраждалих.

Нагадаємо, увечері 25 лютого мешканці Харкова чули вибухи. Пізніше стало відомо про прильоти у передмісті. Також рф завдала авіаудару по Сумській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: