В Одесі внаслідок атаки дронів росіян загинула людина

Читать на русском
Вночі проти 23 лютого росіяни атакували Одесу дронами та ракетами. В результаті падіння БПЛА на будівлю підприємства спалахнула пожежа, загинула людина.
Фото: Сили оборони півдня України

У ніч проти п'ятниці, 23 лютого, російські окупанти атакували Одещину ударними дронами та ракетами. Один з уражених над морем БПЛА впав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинив руйнування і пожежу. В результаті загинула щонайменше одна людина.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

«Ворог атакував Одещину ударними дронами типу «Shahed-131/136». В той же час, з літаків тактичної та стратегічної авіації, з акваторії Чорного моря, спрямував ракети типу Х-31П і Х-22. Ракети втратили бойову спроможність в повітрі.

Підрозділами протиповітряної оборони було збито 9 дронів-камікадзе.

Один з уражених над морем дронів, впавши на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинив руйнування і пожежу. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала.

Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло одного загиблого», – йдеться у повідомленні.

Також військові зазначили, що всередині могли ще перебувати люди.

Наразі триває гасіння пожежі і пошуково-рятувальна операція.

Нагадаємо, ввечері 22 лютого росіяни атакували Україну шахедами. В Одесі пролунали вибухи та спалахнула пожежа.

У Повітряних силах ЗСУ закликали громадян приділяти особливу увагу повітряним тривогам, оскільки цілком можливо, що росіяни захочуть помститися за знищення їхнього ВДК «Цезар Куніков».

Як відомо, росія за другий рік великої війни використала проти України понад 1,5 тисячі ракет і 3,6 тисячі ударних дронів. Деталі – на інфографіці «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: