У Запоріжжі, Дніпрі та Кременчуці пролунали вибухи під час руху «шахедів»

Читать на русском
Вибухи біля Кременчука Полтавської області та у Запоріжжі було чути після опівночі. Перед тим, близько 00:00, жителі Дніпра повідомляли про вибухи у передмісті.
Getty Images

У ніч проти 20 лютого у Запоріжжі, Кременчуці та передмісті Дніпра було чути вибухи під час повітряної тривоги.

Про це повідомили місцеві Телеграм-канали.

Близько 00:00, жителі Дніпра повідомляли про вибухи у передмісті. Приблизно у той же час вибухи лунали у Запоріжжі.

Вибухи біля Кременчука Полтавської області було чути після опівночі.

Зазначалося, що близько опівночі у небі над Запоріжжям та в передмісті було чути рух ворожих «шахедів», і повідомлялося про знищення щонайменше одного з них.

Раніше в командуванні Повітряних сил Збройних сил України попереджали про фіксацію руху ворожих ударних дронів в небі над кількома областями.

Зазазначається, що дрони-камікадзе типу «шахед» противника були помічені у Кіровоградській області зі сходу у напрямку Кропивницького, ще безпілотники росіян рухалися на Кіровоградщині у напрямку Кременчука, на Кременчук, та були помічені на околицях Дніпра.

Також о 23:54 було зафіксовано рух ракети противника у напрямку Дніпра.

Крім того, військові заявляли про фіксацію активності ворожої тактичної авіації в акваторії Азовського моря, та попереджали про загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Нагадаємо, вночі 19 лютого російські окупанти атакували Україну 4-ма ударними дронами. Українська ППО знищила все безпілотники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: