ЗСУ за допомогою HIMARS знищили ворожу пускову установку дронів ZALA та «Ланцет»

Читать на русском
Українські військові виявили пускову установку дронів окупантів на півдні країни. ЗСУ знищили її за допомогою HIMARS.
Фото vsn.ua

Українські військові виявили пускову установку дронів окупантів на півдні країни. ЗСУ знищили її за допомогою HIMARS.

Про це повідомляє командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Динаміка знищення озброєння російських військ в УкраїніНа інфографіках – динаміка знищення російських танків, літаків, вертольотів, систем ППО, кораблів, РСЗВ, артилерійських систем та бронемашин.

У дописі зазначають, що воїни продовжують виконувати завдання та знищувати противника на всіх операційних напрямках. Під час ведення розвідки на Південному напрямку екіпаж безпілотного авіаційного комплексу 73-го морського центру ССО виявив ворожий дрон типу ZALA.

Бійці простежили за повітряною ціллю та зафіксували переміщення мобільної пускової установки ворога з контейнерами для зберігання дронів ZALA та «Ланцет». Після цього воїни скоригували по ворожій цілі вогонь HIMARS ракетно-артилерійського підрозділу Сил оборони.

«Внаслідок вогневого ураження мобільну пускову установку та контейнери для зберігання безпілотного авіаційного комплексу знищено», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, Повітряні сили ЗСУ сьогодні вранці, 19 лютого, збили на східному напрямку винищувач-бомбардувальник Су-34 та винищувач Су-35С.

Також вранці 18 лютого українські військові збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34. А 17 лютого росія втратила ще два винищувачі-бомбардувальники Су-34 та один винищувач Су-35.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: