В окупованому Джанкої партизани фіксують прибуття бойовиків ПВК «Вагнера»

Читать на русском
Українські партизани помітили в тимчасово окупованому Джанкої велику кількість нових російських військових, серед них є й вагнерівці.
Getty Image

Українські партизани помітили в тимчасово окупованому Джанкої велику кількість нових російських військових, серед них і бойовиків ПВК «Вагнер».

Про це повідомляє партизанський рух «АТЕШ».

«Агенти нашого руху повідомляють, що в Джанкой прибуло багато нових російських військових. Серед новоприбулих помічені маркування сумновідомої ПВК «Вагнер», – йдеться у дописі.

У місті також помітили військових із підрозділу бойових медиків «Друїд», 80-ї окремої арктичної бригади, військові автомобілі з Архангельської області та представників республіки Комі.

Партизани наголошують, що тимчасового окупований Джанкой став логістичним центром росіян та плацдармом для наступу на вільні українські території.

«Благо наші агенти продовжують працювати, внаслідок чого ми вже маємо ряд результативних прильотів. Але справжній успіх ще попереду», – додали в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно партизани підіслали свого агента в один із військкоматів окупантів у Криму, де йому вдалося дізнатися цінну інформацію.

Також вони провели розвідку пунктів забезпечення аеродрому «Новофедорівка».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: