Загарбники застосовують тактику точкових ракетних ударів – Гуменюк

Читать на русском
Російські війська застосовують тактику точкових ракетних ударів. Крім цього вони не припиняють дронові атаки та артилерійські обстріли.
Укрінформ

Російські війська застосовують тактику точкових ракетних ударів. Крім цього вони не припиняють дронові атаки та артилерійські обстріли.

Про це в етері телемарафону розповіла керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

За її словами, у зоні Оперативного командування «Південь» цієї ночі, 18 лютого, не було авіаційних нальотів та дронових атак, але ворог застосовує тактику точкових ракетних ударів.

«Росіяни намагались поцілити керованою ракетою типу Х-59 у напрямку Кропивницького, але Силами ППО ракета була знищена», – повідомила Гуменюк.

Вона зазначила, що станом на ранок 18 лютого спостерігали активність ворожих дронів й артилерії. Ворог також не полишає спроб штурмувати позиції українських військ на лівому березі, але з кожним разом зазнає все більших втрат і йому складніше об'єднатися і створити нові штурмові групи.

Нагадаємо, за минулу добу, 17 лютого, противник здійснив на Херсонщині 39 обстрілів, випустивши 131 снаряд, із застосуванням артилерії, мінометів, РСЗВ, танків та БпЛА.

Загалом протягом минулої доби на фронті відбулося 82 бойових зіткнення. ЗСУ відбили 14 атак противника на Бахмутському напрямку, утримали позиції та відбили штурми окупаційних військ на Херсонському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: