Окупанти пішли у наступ на Запорізькому напрямку, Сили оборони розгромили ворога

Читать на русском
У суботу, 17 лютого, російські війська пішли у наступ на Запорізькому напрямку. Сили оборони розгромили ворога.
ssu.gov.ua

У суботу, 17 лютого, російські війська пішли у наступ на Запорізькому напрямку. Сили оборони розгромили ворога та змусили окупантів відступити.

Про це йдеться у повідомленні Оперативного командування «Захід».

Сили оборони на Запорізькому напрямку повідомили, що розгромили наступ росіян напередодні, 17 лютого. Ворог відійшов на попередні позиції.

За даними військових, того дня їм вдалося знищити 18 одиниць техніки, з них 3 танки, близько 70 військових російської армії загинуло, ще 80 – поранено.

«Розпіарений наступ імені «Цезаря Кунікова» на Запорізькому напрямку розбився, як і одноіменний ВДК. В наступі було задіяно 30 одиниць техніки та досить великий особовий склад противника», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 17 лютого, на фронті відбулося 82 бойових зіткнення. ЗСУ відбили 14 атак противника на Бахмутському напрямку, утримали позиції та відбили штурми окупаційних військ на Херсонському напрямку.

Того дня українські військові ліквідували ще 1080 окупантів, а також десятки одиниць ворожої техніки. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 402 430 військових.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: